Picture
borchers_restauratiewerkzaamheden

Specialist in het onderhoud van monumenten

Het onderhoud, renoveren en restaureren van gebouwen of monumentale panden is specialistenwerk. Het schilderen van monumentale panden vereist speciale technieken en materialen. We maken gebruik van klassieke technieken in combinatie met de beste materialen van tegenwoordig.
Een van onze specialisaties is het kleuren onderzoek. Wij kijken naar de oude verflagen en mogelijk naar de historische kleuren die daaronder zitten. Op die manier wordt het pand in oude glorie hersteld.

MEESTERLIJKE KWALITEIT


Jan Börchers is de drijvende kracht achter Börchers schilder- en restauratiewerkzaamheden. Sinds 2016 mag hij zich ‘meesterschilder’ noemen, de hoogst haalbare titel binnen de schildersbranche die zelden wordt uitgedeeld. Hij staat bekend om zijn liefde voor het vak, flexibiliteit en de kwaliteit van zijn werk. Jan gaat verder dan alleen het schilderwerk en ontzorgt zijn opdrachtgevers in brede zin.

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE


Wilt u vrijblijvend meer informatie of een passende offerte? Neem gerust contact met ons op we zijn te bereiken op 06-11809536.