Picture

Schilderwerk

borchers_schilderwerkzaamheden

Schilderwerk door Börchers schilder- en restauratiewerken

Het schilderwerk bepaalt voor een groot deel het aanzien van een gebouw. De aandacht en zorg voor de geschilderde delen én het glaswerk dienen daarom in handen van een ervaren vakman te liggen. Mensen met passie voor hun beroep. Een schilders- en afwerkingsbedrijf dat niet alleen ‘meters maakt’, maar met u meedenkt, deskundig advies geeft en u helpt de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden. Of dat nu gaat om schilderwerk, behangwerk, houtreparatie, of andere onderhoudswerkzaamheden, Börchers Schilder- & Restauratiewerken is de partij die de werkzaamheden deskundig kan uitvoeren.

BINNENSCHILDERWERK

Wilt u graag de binnenkant van uw woning opknappen of door een winterschilder alles laten verven? We nemen samen uw wensen door en we adviseren u graag over kleuren, technieken en mogelijkheden. Van woonkamer tot kinderkamer, het verfwerk in de woning nemen wij ook graag van u uit handen.

VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een passende offerte? Neem gerust contact met ons op we zijn te bereiken op 06-11809536.